✭✭✭✭
park inn by Radisson Budapest

Park Inn By Radisson Budapest az a XIII. körzetben helyezkedik el, 4,3 km-re a Hősök tere területétől. A Gyöngyösi utca metróállomás 10 perc sétával elérhető.
Ez a hotel Budapest központjától 7 km-re van, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér repülőtér pedig 35 perces autóútra fekszik. A Római Aquincum 10 perc kocsiútra van a hoteltől. A szálloda pár percre található a Fővárosi Állat- és Növénykert térségétől.
Minden szoba magán széfet, vasalót és íróasztalt foglal magába, de elektromos vízforraló és hűtő szintén biztosított. A kényelem érdekében hajszárító, fürdőlepedők és törölközők elérhetők ezekben a szobákban.
Ez a hotel helyben biztosít reggelit az étteremben. Számos étkezési lehetőség elérhető 5 perc sétát követően, köztük a Don Pepe Angyalföld és Jack's Burger. Ez szálloda 5 perces sétára fekszik a TESCO Váci út buszmegállótól.

A PROFORM Ingatlanbefektetési Zrt. 1989. évi megalapítása óta több mint 400.000 m2 megépített ingatlanterülettel a Magyarországi ingatlanpiac jelentős szereplőjévé vált, melyet a változatos és számottevő ingatlan portfólió valamint jó nevű, igényes bérlői összetétel is jelez.Ügyfeleink számára a belsőépítészeti tervezés , átalakítási munka kivitelezés és a kulcsrakészen történő átadását kínáljuk.

Hosszú távú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk partnereinkkel és bérlőinkkel, elvünk egy kézben megtartani a tervezést, kivitelezését, értékesítést valamint az üzemeltetést, amivel célunk, a magas szintű elvárásoknak mind szakmailag mind műszakilag a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk.

Fő tevékenységünk közé tartozik irodaházak, hotel projektek, lakó és kereskedelmi ingatlanok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése.
A fővárosban napjainkig átadott számos irodaház, PARK INN szálloda és lakó ingatlanok mellett további projektjeink vannak folyamatban, illetve szerepelnek rövid távú terveink között.

park inn by Radisson Budapest

 1138 Budapest
Szekszárdi utca 16-18.